Experience a whole new way of cooking at home. Log in or Register new user. Good luck!
By logging in, you agree to our
Conditions
and
Privacy Policy
Fill in your e-mail and check your e-mail, when you click on the link in the e-mail, your e-mail is verified and after this you can change your password.
I'm Cooking for
|
400 g |
|
1 dl |
|
2 st |
|
1 dl |
|
|
|
100 g |
|
1 msk |
|
|
|
800 g |
Låt koka upp och sedan småkoka ytterligare 15-25 minuter, ca 15 minuter för färskpotatis och ca 20 minuter för vinterpotatis och ytterligare några minuter om du har stora potatisar. Glänta gärna lite på locket så att inte vattnet kokar över.
Känn med en sticka i den största potatisen och avbryt kokningen när den fortfarande har en liten hård kärna för att unvika överkokt potatis, den mjuknar på eftervärmen.
Häll av vattnet med locket på glänt för att hindra potatisen från att ramla ur kastrullen
Jasminris är ett långkornigt, klibbigt ris som är ett vanligt tillbehör till as
20 Mins 10 IngredientsEn superenkel förrätt som både ser lyxig ut och smakar fantastiskt! Här dessuto
20 Mins 10 IngredientsVacker som en tavla och dessutom en matigare variant av fläskpannkaka.
20 Mins 10 IngredientsEnkel sallad med fräsch löksmak från purjolök.
20 Mins 10 IngredientsPulled pork är ett perfekt sätt att laga smakrik mat till många personer på en
20 Mins 10 IngredientsFantastisk kladdigt och fantastiskt gott, alltid värt besväret!
20 Mins 10 IngredientsJag har sagt det många gånger förr att grädde inte har någon plats i pas
20 Mins 10 IngredientsDet här är ett kycklingrecept som sparar på disken och älskar du potatisgrat&au
20 Mins 10 IngredientsDen här husmansklassikern gör jag allt för sällan har jag kommit på. Ka
20 Mins 10 IngredientsDet här recepttet är mest till för att komma ihåg att lägga till grön
20 Mins 10 IngredientsEnkelt grundrecept för pressad potatis. Passar bra till fisk.
20 Mins 10 Ingredients