Experience a whole new way of cooking at home. Log in or Register new user. Good luck!
By logging in, you agree to our
Conditions
and
Privacy Policy
Fill in your e-mail and check your e-mail, when you click on the link in the e-mail, your e-mail is verified and after this you can change your password.
I'm Cooking for
|
1 st |
|
1 pkt (380g) |
|
5 cm |
|
2 st |
|
1 st |
|
|
|
|
|
|
|
1 st |
|
1 st |
|
3 msk |
|
|
|
1 kvist |
|
2 msk |
|
400 g |
|
|
|
2 msk |
|
3 dl |
|
|
|
1 msk |
|
150 g |
|
3 dl |
|
|
Börja med att hälla av spadet från bönorna, antingen genom att hälla ut dem i en sil eller bara att klippa av två hörn från paketet så att spadet rinner ut. Låt rinna av.
Ta fram en sallads-skål och lägg i salladen, riv den med fingrarna om det är stora blad. Skär purjolök, tomat och paprika i lagom stora bitar. Blanda de hackade bitarna i sallads-skålen och avsluta med att hälla i de vita bönorna.
Smaka av med salt och peppar
Sallad, påse eller huvud ,Vita bönor ,Purjolök ,Tomat ,Paprika ,Salt-Peppar
Ta fram en stor skål och blanda olivolja, smör, vitlök (hackad eller pressad), kryddor och salt. Låt dra.
Skala rotfrukterna och skär dem i lagom stora bitar, skivor eller stavar. Det viktigaste är att de hårdaste rotfrukterna blir minst och de lite mjukare skärs i något större bitar för att alla ska bli klara samtidigt.
Värm en stekpanna på medelvärme. Ta sedan kastrullen från spisen och häll av vattnet, låt sedan svampen ånga av utan lock.
Fräs smöret och låt det tystna, lägg sedan svampen i stekpannan och stek den några minuter. Vänd runt svampen så att alla bitar får träffa smöret, krydda med salt och svartpeppar
Smör ,Salt-Peppar
Kall sås med ägg, dill, crème fraîche o majonnäs. Passar perfekt till f
20 Mins 10 IngredientsMåndag och en riktigt god pad-thai! Smaker som sitter och passar ihop. Ni bara måste tes
20 Mins 10 IngredientsRisotto är en risrätt från norra Italien där ris kokas i buljong, ofta med scha
20 Mins 10 IngredientsGetost smakar perfekt till både vegetariska rätter, lamm och nötkött!
20 Mins 10 IngredientsFrysta haricot verts eller brytbönor som de också kallas, är ett spänstigt till
20 Mins 10 IngredientsAtt koka perfekta ägg är en konst. Här kokas vattnet upp först och sedan lä
20 Mins 10 IngredientsSaftiga Wallenbergare som är en klassiker inom husmanskosten. Om du vill göra helt klassis
20 Mins 10 IngredientsNudelwok med friterad torsk, krispiga grönsaker, Poké sauce och hackade jordnötter.
20 Mins 10 IngredientsEn sån där snabb vardagsräddare ikväll igen, med lite asiatisk touch. Blev supe
20 Mins 10 IngredientsEn variant av kyckligfile i ugn där alla möjliga grönsaker kan vara med!
20 Mins 10 IngredientsServera en ljummen couscous- & featostsallad med rödkål, körsbärstomat, gur
20 Mins 10 IngredientsDet här är ett perfekt sätt att bli av med rester i skåpen! Jag har skrivit upp
20 Mins 10 IngredientsUgnsrostade kikärtor är ett bra snacks eller ett perfekt krisp för att ge variation i
20 Mins 10 IngredientsEtt lite annorlunda sätt att servera kycklingbröst
20 Mins 10 IngredientsPotatis och purjolök passar superbra ihop i en soppa och här får de sällskap av
20 Mins 10 Ingredients