Bearnaise sås

En klassiker bland såser som har rykte om sig att vara besvärlig. Det svåra med att slå en bearnaise är att skapa ett bra skum på äggulan och det kan vara bra att ha en isbit beredd om såsen skulle skära sig, något som ofta går att rädda genom att lägga i en isbit eller matsked iskallt vatten i den skurna såsen och sedan vispa som tusan... Det är det värt!


Crubbakockar

qrcode
Laga - Fullt upp:   hacka, blanda, vispa,…
Passa – Kolla då & då:   steka, småkoka,…
Vila – Maten sköter sig själv:   ugnsbaka, svalna, jäsa,…
Recept
  • ARBETSNIVÅ:

  • Laga
  • Passa
  • Vila
När ditt recept skall vara klart!
Recept, översikt
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
Emoji "Håll ut, jag hjälper dig snart!!"
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
¨