Experience a whole new way of cooking at home. Log in or Register new user. Good luck!
By logging in, you agree to our
Conditions
and
Privacy Policy
Fill in your e-mail and check your e-mail, when you click on the link in the e-mail, your e-mail is verified and after this you can change your password.
I'm Cooking for
|
500 g |
|
2 st |
|
2 st |
|
1 msk |
|
8 dl |
|
1 dl |
|
1 dl |
|
4 kvistar |
|
|
|
|
|
5 dl |
|
2 msk |
|
1 krm |
|
1 krm |
|
1 paket |
Värm buljongen på medelvärme, 8 dl motsvarar ca. 2 buljongtärningar.
Skala jordärtskockor och potatis, dela i mindre bitar. Lägg bitarna i kallt vatten tillsammans med salt och några droppar citron så slipper bitarna bli bruna. Kan vara lite pillrigt att skala små jordärtsskockor, skär bort mindre utskott helt så blir det lättare.
Så här långt kan du förbereda i god tid för att spara tid
Jordärtsskocka ,Potatis ,Kycklingbuljong ,Pressad citron
Borsta av kantarellerna och dela dem i lagom stora delar. Värm en stekpanna eller mindre kastrull på låg-medelvärme för att långsamt vattna ur svampen under några minuter. Lägg gärna ett lock på så öppnar sig svampen lättare och släpper ut extravattnet. Häll bort det mesta av vattnet och lägg de urvattnade kantarellerna åt sidan på ett fat.
Kantarell
Värm en stekpanna på medelvärme och lägg i smöret i varm stekpanna. Lägg i svampen när smöret tystnat och blanda runt. Låt steka några minuter tills det börjar smäcka lite. Blanda runnt då och då. Kontrollera så att det inte blir för torrt i stekpannan, sänk då temperaturen och blanda i lite extra smör. Salta och peppra.
Smör ,Salt ,Svartpeppar
Ett fint alternativ till traditionell guacamole!
jag serverade den här tillsammans med Ch
Hel kyckling som sköter sig själv i ugnen medan du kan göra annat. 20 Mins 10 Ingredients
Det blir likadant varje år, du plockar trattkantareller och torkar. Sedan ligger de bara d&aum
20 Mins 10 IngredientsDet här recepttet är mest till för att komma ihåg att lägga till grön
20 Mins 10 IngredientsIkväll blev det en 80-talsklassiker, kassler i sweetchilisås med grönsaker. Snabbt,
20 Mins 10 IngredientsSaftig fläskfile ihop med en krämig potatisgratäng smaksatt med en underbar blå
20 Mins 10 IngredientsLätt och somigt är vad detta är. Passar perfekt som lunch eller till en middag en het
20 Mins 10 IngredientsSpaniens nationalrätt & perfekt på sommaren. Att gör paella är dessutom ett
20 Mins 10 IngredientsEn snabb gräddsås som funkar med torkade trattkantareller, behöver inte blötl&a
20 Mins 10 IngredientsDetta är tonfiskmackan du behöver i ditt liv - alltså den med knaprigt rostat br&oum
20 Mins 10 IngredientsDet här brynta smöret med salvia är så superenkelt att göra så att d
20 Mins 10 IngredientsDet här är ett väldigt enkelt recept men tar lite tid och tålamod. Denna laddni
20 Mins 10 IngredientsChorizo är en spansk korv, ofta ganska kryddstark och med röd färg från paprika
20 Mins 10 IngredientsVilken smarrig middag jag fick till!
Ugnspotatisen smaksattes med flingsalt, olivolja, svartpe
Kycklinglårfiléer brukar bli mer saftiga jämfört med bröstfiléer
20 Mins 10 Ingredients