Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
Pulled beef kan ätas på en massa olika sätt och det viktigaste är att den går att äta med händerna och att alla får plocka ihop sin egen "macka". Blanda bröd och tillbehör, köpta och egenlagade! Se förslagen här som en start, lägg till eller dra ifrån. Med kött, bröd, sallad, barbequesås och lite picklade saker kommer du långt
Jag lagar mat för
|
1 kg |
|
1 msk |
|
1 msk |
|
1 msk |
|
1 tsk |
|
1 tsk |
|
1 st |
|
4 st |
|
400 g |
|
2 msk |
|
1 dl |
|
2 dl |
|
3 dl |
|
2 st |
|
1 st |
|
10 droppar |
|
40 g |
|
4 st |
|
4 skivor |
|
1 st |
|
2 msk |
|
|
Dags för långkok, sätt ugnen på 125 grader och en stekgryta på medelvärme på spisen.
Stek köttet runt om i stekgrytan så att det får en fin stekyta. Skala och dela lökarna grovt under tiden samt förbered tomatkrossen.
Plocka upp köttet när det fått en fin yta och ställ det åt sidan. Ta bort grytan från värmen och häll i tomatkrossen och den delade löken. Placera sedan köttet ovanpå tomat-lök-blandningen.
Matolja ,Tomatkross ,Vitlök, klyfta ,Lök, gul
Sätt på grytlocket och placera grytan i mitten av ugnen. Kontrollera så att grytan inte blir för torr någon gång under stektiden och fyll eventuellt på med vatten.
125 grader ugnstemperaturen ger en tillagningstid på ca. 5h. 100 grader tar ca 8-10h (över natten) och med 150 grader är köttet klart på ca. 3h.
Ta fram ingredienserna och en fin sallads-skål
Dela tomaterna i halvor eller kvartar och gurkan i skivor, lägg sedan allt i skålen tillsammans med salladen.
Lägg till eventuella andra ingredienser som passar och finns hemma
Blanda runt alltihop lätt i skålen
Salladsmix ,Körsbärstomat ,Gurka ,Champinjon ,Oliver ,Salt-Peppar
Vegetariskt ikväll med smarriga zucchini- & morotsbiffar, som jag smaksatte lite annorlunda
20 Min 10 IngredientsGrundrecept för enkelt potatismos.
Det finns många olika varianter av potatismos m
Både brytbönor (haricot verts) och potatis trivs tillsammans med lite smör. De passa
20 Min 10 IngredientsAtt skala kikärtor innan du använder dem ger en lenare hummus eller mindre gojs om du vill
20 Min 10 IngredientsEn bas i asiatiska maträtter som kan varieras med andra typer av nudlar och ris.
20 Min 10 IngredientsEn krämig och god variant på potatisssallad!
Följ mig på 20 Min
10 Ingredients
Det här är en riktigt klassiker från axelvaddarnas 80-tal. Toppa gärna med smul
20 Min 10 IngredientsRostade pumpakärnor är både gott och en bra proteinkälla, perfekt att anvä
20 Min 10 IngredientsEtt spänstigt och vackert tillbehör som fungerar till både kött, fisk ochgveget
20 Min 10 IngredientsBulgur görs på vetekärnor av durumvete som delas och förbereds för att f&a
20 Min 10 IngredientsInget egentligt recept utan ett tillbehör till en måltid.
Ajvar är en rö