Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
Jag lagar mat för
|
1 msk |
|
300 g |
|
60 g |
|
1 st |
|
1 tsk |
|
1 dl |
|
1 dl |
|
30 g |
Rensa basilikabladen från grova stjälkar och grovhacka den. 60g basilika motsvarar ca. 3-4 dl grovhackade basilikablad. Krossa och finhacka vitlöken. Tänk på att vitlök blir framträdande då den mortlas så ta en liten vitlök eller dela och smaka av med resten av vitlöken som ett sista delsteg. Blanda vitlök, salt och en del av basilikabladen i en mortel eller skål.
Vill du rosta pinjenötterna är det lämpligt att göra nu, dock inget krav.
Basilika ,Vitlök, klyfta ,Salt
Ett bra tillbehör som kan varieras i oändlighet
20 Min 10 IngredientsEn enkel rätt som kan serveras med pasta och eventuellt bacon
20 Min 10 IngredientsHaricot verts eller brytbönor som de också kallas är ett superbra tillbehör som
20 Min 10 IngredientsEn klassisk gröt som kan varieras på en massa sätt med sylt, mos, nötter, kanel
20 Min 10 IngredientsDet här är ett basrecept på bechamel med tipset att förvärma mjölken
20 Min 10 IngredientsKrämig och smakrik soppa som passar både som förrätt och huvudrätt. Kombin
20 Min 10 IngredientsLite rensning i kyl o skåp ikväll med supersmarrig pasta som resultat! Med bl a god ramsl
20 Min 10 IngredientsAtt använda en torr kryddbandning före grillning ger en mer frasig yta och det passar bra att förber
20 Min 10 IngredientsDet här recepttet är mest till för att komma ihåg att lägga till grön
20 Min 10 IngredientsEn otroligt smarrig fredagspasta! Jag älskar kombon med chili, kronärtskocka, citron &
20 Min 10 IngredientsVälj en avocado som känns lagom mjuk i toppen och där fästet fortfarande är
20 Min 10 Ingredients