Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
Skala och skär morot samt lök i bitar.
Koka viltbuljong med rödvin, lök, morot, 1 st skalad vitlök och lite timjan tills hälften av vätskan återstår.
Sila.
Vispa ut 30 g smör i såsen. Smaka av med salt
Färdig att servera!
Skala och skär jordärtskockan i små tärningar
Råstek tärningarna i smör tills de är lite knapriga
Salta och peppra
När persiljeroten är mjuk, mixa med stavmixer eller i blender. Tillsätt 30 g smör vid slutet för att få en blankare kräm.
Smaka av med salt och vitvinsvinäger.
Lägg i spritspåse och håll varm
Färdig att servera!
Stek svampen i smör.
Hacka en charlottenlök och tillsätt vid slutet av stekningen
Smaka av med salt och peppar
Färdig att servera!
Charlottenlök 1 st | |
Charlottenlök 2 st | |
Citrontimjan | |
Grädde 1 dl | |
Hjortytterfile 500 g | |
Jordärtskocka 3 st | |
Morot 1 st | |
Persiljerot 1 st | |
Rödvin 1 dl | |
Salt | |
Salt | |
Salt-Peppar | |
Salt-Peppar | |
Salt-Peppar | |
Smör | |
Smör | |
Smör 2 msk | |
Smör 30 g | |
Smör 30 g | |
Svamp 100 g | |
Timjan | |
Viltbuljong 1 dl | |
Vitlök 1 klyfta | |
Vitlök 1 klyfta | |
Vitvinsvinäger |