Hjortrygg med råstekt jordärtskocka, timjansky, persiljerotskräm och stekt blandsvamp


En perfekt höstmiddag med många goda tillbehör som backar upp hjorten!


Recept:
Ingredienser:


Information:
Måltid författare RENT A CHEF
Kategorier:   Huvudrätter   Kött   Fine dining   Europa       Ugnsbaka  
Senast ändrad: 2018-02-01 13:33:00
Markera de olika fälten nedan för att se vad som ska göras i receptet

Tiden för de olika momenten kan ändras med de blåa handtagen inom de gränser som receptförfattaren angivit

Kockens aktivitetsnivå
 
LAGA:
Kocken är fullt upptagen
 
PASSA:
Kocken behöver titta till maträtten lite då och då
 
VILA:
Kocken kan göra annat


Välj under dina rätter, när din måltid skall vara klara.
 
Laga:
 
Passa:
 
Vila:

Hjortrygg
 
40
 
10
 

Tid:58
Timjansky
 
20
 

Tid:23
Råstekt jordärtskocka
 

Tid:15
Persiljerotskräm
 
15
 

Tid:21
Stekt blandsvamp
 
10
 

Tid:11


När skall din meny vara klar
:


¨