Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
Blanda upp smöret mjukt i en köksassistent
Tillsätt ett ägg i taget tills en homogen blandning bildats
Tillsätt sedan lite mandelmassa i taget till allt är i och lägg sedan blandningen i en ugnsfast form
Grädda på 170 grader C i ca. 20 minuter
Klyfta äpplena med skalet på.
Smält socker och smör i en stekpanna tillsammans med rosmarin.
När sockret smält, tillsätt äpplena och stek tills de fått lite färg
Visap upp äggvitan och tillsätt under tiden socker (lite i taget) tills det bildas en fast och krämig maräng. Droppa i lite maltextrakt.
Smeta ut tunt på ett bakplåtspapper
Baka i ugn på 100 grader C i ca 1 timme
Calvados 1 msk | |
Grädde 3 dl | |
Maizen 1 tsk | |
Maltextrakt 3 droppar | |
Mandelmassa 500 g | |
Mjölk 1 dl | |
Rosmarin 1 kvist | |
Smör 100 g | |
Smör 250 g | |
Smör 50 g | |
Socker 1 msk | |
Socker 25 g | |
Socker 4 dl | |
Strösocker 1 dl | |
Vaniljstång 1 st | |
Ägg 300 g | |
Äggula 25 g | |
Äggula 5 st | |
Äggvita 6 st | |
Äpple 2 st |