Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
Riv svampen i mindre bitar med fingrarna. Stek först i matolja, gå sedan i med smör och stek riktigt knaprig och gyllenbrun.
Smaka av med salt och låt rinna av på lite hushållspapper.
Färdig att servera!
Dela blomkålen i mindre bitar och blanda med olivolja och salt i en ugnsfast form. Spara några blommor till den tunt råhyvlade blomkålen, ca. 1 st per person. Häll över grädden.
Rosta i ugn på 150 grader C tills blomkålen är mjuk.
Sila bort överflödig vätska och mixa blomkålen i blender tillsammans med smör tills den är slät. Smaka av med salt.
Färdig att servera!
Hacka löken och fräs den i smör. Koka ihop med vin, fiskbuljong och grädde.
Mixa snabbt med stavmixer.
Sila och pressa ner såsen i en kastrull.
Mixa såsen skummig med mycket kallt smör innan serveringen.
Smaka av med ättika och socker
Koka tapiokagrynen enligt anvisningarna på förpackningen, ca 20-30 minuter.
Blanda den kokta tapiokan med soja och vatten.
Blomkål 600 g | |
Fiskbuljong 2 dl | |
Grädde 2 dl | |
Grädde 2 dl | |
Lök, gul 2 st | |
Matolja 1 msk | |
Olivolja 1 msk | |
Ostronskivling 400 g | |
Rödingfilé, utan skinn 600 g | |
Salt 1 tsk | |
Salt 1 tsk | |
Smör 100 g | |
Smör 150 g | |
Smör 25 g | |
Socker 2 msk | |
Soja 2 dl | |
Tapiokagryn 0.5 dl | |
Vatten 2 dl | |
Ättika 1 msk |