Vitlöksgrillat surdegsbröd med svampragu, syrad silverlök, Gruyerekräm och persiljeolja


Vitlöksgrillat surdegsbröd med svampragu, syrad silverlök, Gruyerekräm och persiljeolja


Recept:
Ingredienser:


Information:
Måltid författare Crubba
Kategorier:                
Senast ändrad: 2018-02-01 13:33:00
Markera de olika fälten nedan för att se vad som ska göras i receptet

Tiden för de olika momenten kan ändras med de blåa handtagen inom de gränser som receptförfattaren angivit

Kockens aktivitetsnivå
 
LAGA:
Kocken är fullt upptagen
 
PASSA:
Kocken behöver titta till maträtten lite då och då
 
VILA:
Kocken kan göra annat


Välj under dina rätter, när din måltid skall vara klara.
 
Laga:
 
Passa:
 
Vila:

Vitlöksgrillat surdegsbröd
 

Tid:12
Svampragu
 

Tid:11
Gruyerekräm
 

Tid:4
Syrad silverlök
 

Tid:65
Persiljeolja
 
12
 

Tid:18


När skall din meny vara klar
:


¨