Severity: Notice
Message: Undefined index: lang
Filename: models/Base.php
Line Number: 1686
Backtrace:
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/models/Base.php
Line: 1686
Function: _error_handler
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/controllers/Site.php
Line: 176
Function: get_menu_uri
File: /var/www/clients/client0/web22/web/index.php
Line: 315
Function: require_once
Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
Jag lagar mat för
|
2 | st | |
|
|||
|
|
600 | g | |
|
|||
|
|||
|
|
500 | g | |
|
2 | dl | |
|
|||
|
|
5 | dl | |
|
2 | msk | |
|
1 | krm | |
|
1 | krm |
|
Börja med att förvärma ugnen på 160 grader C.
Snitta skinnsidan av ankbröstet i ett rutmönster, precis in till det rödare köttet. Salta och peppra.
Lägg i en kall stekpanna och värm på medelhög-hög värme. Stek skinnsidan ca. 5 minuter så att den blir lite krispig och vänd sedan ankbröstet och stek andra sidan några minuter. Lägg sedan över ankbrösten i en ungsfast form, spara fettet i stekpannan. Stick in en stektermometer på tjockaste stället.
Ankbröst ,Salt ,Peppar
Borsta av kantarellerna och dela dem i lagom stora delar. Värm en stekpanna eller mindre kastrull på låg-medelvärme för att långsamt vattna ur svampen under några minuter. Lägg gärna ett lock på så öppnar sig svampen lättare och släpper ut extravattnet. Häll bort det mesta av vattnet och lägg de urvattnade kantarellerna åt sidan på ett fat.
Kantarell
Värm en stekpanna på medelvärme och lägg i smöret i varm stekpanna. Lägg i svampen när smöret tystnat och blanda runt. Låt steka några minuter tills det börjar smäcka lite. Blanda runnt då och då. Kontrollera så att det inte blir för torrt i stekpannan, sänk då temperaturen och blanda i lite extra smör. Salta och peppra.
Smör ,Salt ,Svartpeppar
# | Bild | Meny id |
---|
# | Bild/Länk | Namn SE/EN | Uri SE/EN |
---|