Severity: Notice
Message: Undefined index: lang
Filename: models/Base.php
Line Number: 1686
Backtrace:
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/models/Base.php
Line: 1686
Function: _error_handler
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/controllers/Site.php
Line: 176
Function: get_menu_uri
File: /var/www/clients/client0/web22/web/index.php
Line: 315
Function: require_once
Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
Jag lagar mat för
|
|||
|
4 | st | |
|
2 | dl | |
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
1 | dl | |
|
|
50 | g | |
|
4 | dl | |
|
1 | st | |
|
|||
|
|
800 | g | |
|
50 | g | |
|
0.75 | dl | |
|
1.5 | dl | |
|
1.5 | dl | |
|
|||
|
|
250 | g | |
|
0.5 | dl |
|
Blanda färs, äggulor och grädde till en slät och ganska lös smet. Blanda ihop 1 krm muskot, 1 krm kryddpeppar och 2 krm vitpeppar i en separat skål. Ta 1 krm från din kryddblandning och rör ned i färssmeten tillsammans med salt och svartpeppar.
Stek ett litet smakprov för att kolla om du behöver krydda på mer med salt och svartpeppar.
Nötfärs ,Äggula ,Visp-grädde, 35-40% fett ,Muskot ,Kryddpeppar ,Vitpeppar ,Salt ,Svartpeppar, nymald
Stek Wallenbergarna i medelvarm stekpanna i smör. Ha gärna en ugnsform i 70 grader varm ugn, så kan du lägga de färdigstekta i ugnen medan du steker klart allihop.
Detta går att förbereda upp till 4 dagar innan servering. Värm på de färdigstekta Wallenbergarna i ugn på 80 grader i ca 30-45 minuter.
Smör
När potatisen är mjuk, värm upp mjölk, grädde och smör i en kastrull. Häll av potatisen och mosa den med en elvisp eller potatisstöt. Häll i den värmda gräddmjölken i potatisen lite i taget och mosa slät.
Rör ner örter och smaka av med salt och peppar.
Smör ,Grädde ,Mjölk ,Örter, hackade ,Salt ,Vitpeppar
# | Bild | Meny id |
---|
# | Bild/Länk | Namn SE/EN | Uri SE/EN |
---|