Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
500 | g |
|
2 | msk |
|
1 | tsk |
|
2.5 | dl |
|
1 | msk |
|
4 | msk |
|
1 | st |
|
1 | st |
|
200 | g |
|
2 | tsk |
|
Huvudrätter, Kött, Middag
|
Hetta upp en stekpanna med smör på medelhög värme. Stek köttet ett par minuter. Lägg i lök, vitlök, svampen & paprikapulver och låt det brynas tillsammans. Tillsätt tomatpuren och senap. Låt fräsa någon minut och häll sedan på grädden och kalvfonden.
Smör Paprikapulver Matlagningsgrädde, 15% fett Kalvfond Lök, gul Vitlök, klyfta Svamp Lövbiff Dijon-senap