Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
1 | st |
|
1 | msk |
|
1 | tsk |
|
2.5 | dl |
|
1 | st |
|
1 | st |
|
2 | tsk |
|
0.5 | tsk |
|
1 | krm |
Såser, Övrigt, Raw
|
Börja med att blanda äggula med Dijon-senap och vatten i en skål, vispa till ett skum. Ställ gärna skålen på en disktrasa eller liknande så far den inte runt.
Tillsätt sedan matoljan i en tunn stråle samtidigt som du vispar. Dressingen ska tjockna något och bli fint krämig.
Äggula Dijon-senap Vatten Matolja, neutral smak