Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
1 | pkt à 500 g |
|
||
|
2 | st |
|
2 | burkar à 400 ml |
|
4 | msk |
|
2 | påsar à 400 g |
|
2 | paket à 250 g |
|
1 | burk |
|
1 | näve |
|
2 | pkt à 125 g |
|
||
|
||
|
||
|
Huvudrätter, Pasta, Middag, Vegetariskt
|
Sätt ugnen på 225 grader C.
Skala och finhacka vitlöken. Fräs i 3 msk olja tillsammans med tomatpuré i en gryta. Tillsätt krossad tomat och vatten, låt puttra ihop cirka 5 minuter. Avsluta med att vända ner finhackad basilika.
Tina och krama ur vätskan ur spenaten. Blanda spenaten med ricottaost och crème fraiche. Salta och peppra.
Vitlök, klyfta Olivolja Tomatpure Tomat, passerade Vatten Basilika, färsk Bladspenat, fryst Ricotta Creme fraiche Svartpeppar Flingsalt