Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
140 | g |
|
2 | dl |
|
2 | msk |
|
2 | msk |
|
1 | st |
|
300 | g |
|
1 | tsk |
|
1 | tsk |
|
4 | st |
Huvudrätter, , Lunch, Europa
|
Koka upp vatten i en stor kastrull och koka sedan spaghettin. Häll av vattnet och lägg tillbaka spaghettin i kastrullen.
Under tiden som pastan kokar- värm en stekpanna på medelvärme och stek strimlad bacon i olivolja+smör tillsammans med hackad lök utan att blandningen tar färg. Stek ca. 5 minuter, salta och peppra.
Spagetti Bacon Olivolja Smör Lök, gul Salt Svartpeppar
Knäck äggen i en skål och vispa lätt med en gaffel till en äggblandning.
Häll i bacon+lök i kastrullen med spaghetti och blanda runt. Se till att spagehetti-blandingen är varm utan att vara så het att ägg stelnar direkt!
Tillsätt äggblandningen tillsammans med det mesta av osten, blanda till en krämig konsistens.
Parmesanost, riven Ägg