Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
14 | st |
|
0.75 | msk |
|
2 | tsk |
|
2 | krm |
|
250 | g |
|
250 | g |
|
2 | st, zest och saft |
|
1 | tsk |
|
350 | g |
|
2 | tsk |
|
1 | tsk |
|
250 | g |
|
1 | msk |
|
1 | msk |
|
1 | tsk |
|
1 | krm |
|
||
|
||
|
0.75 | dl |
|
Huvudrätter, , Middag, Asien
|
Börja med att lägga ut edamame-bönorna ur frysen för att tina, fortsätt sedan med kålsalladen.
KÅLSALLAD:
Dela spetskålen (eller vitkål om du har sådan) och blanda med olivolja, mangobalsamico, strösocker, salt och svartpeppar. Lägg upp på ett serveringsfat.
Spetskål Olivolja Mangobalsamico Strösocker Salt
DUMPLINGS MED KRISPIGT TÄCKE:
Ta fram en stekpanna (min är 28 cm) och ett lock som passar. Blanda vatten, vetemjöl & salt i en liten skål och ställ åt sidan, det får inte vara några klumpar i. Sprid ut oljan i en stekpanna och lägg alla dumplings i ett symmetriskt mönster, se till att de matchar storleken på en tallrik då de skall vändas ur pannan på den sedan. Stek dem några minuter tills de börjar få fin färg undertill och häll sedan på mjölblandningen, sprid ut den ordentligt runtom alla dumplings och sänk värmen till medel. På med locket och sätt en timer på 5 minuter, ta sedan av locket och justera värmefördelningen på krispet om det är ojämnt genom att vrida runt stekpannan på plattan. När färgen är fin: lägg en tallrik ovanpå hela kalaset och vänd stekpannan upp och ned.
Dumplings, frysta Vatten Vetemjöl Rapsolja Salt