Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
100 | g |
|
2.5 | dl |
|
1.1 | dl |
|
6 | st |
|
1 | msk |
|
0.5 | tsk |
|
0.5 | tsk |
Desserter, Grönsaker, Vegetariskt, Ugnsbaka
|
Förvärm ugnen på 225 grader C och smörj en ugnsfast form, lägg sedan fram resten av smöret så att det blir rumsvarmt.
Skala & skiva rabarbern och blanda med potatismjöl, vaniljsocker, kardemumma samt det mesta av strösockret (spara någon tesked till smuldegen) i en skål. Fördela sedan blandningen i den ugnsfasta formen.
Smör Rabarber, stjälkar Potatismjöl Vaniljsocker Kardemumma, mortlad