Fill in your e-mail and check your e-mail, when you click on the link in the e-mail, your e-mail is verified and after this you can change your password.
Who really came up with the idea of calling blue or green mold cheese "noble cheese"? It doesn't matter; this sauce pairs perfectly with both vegetarian options and meat. The quantities are quite approximate, so use as much as you like and just make sure it reaches a good consistency!
Warm the cream in a saucepan over medium heat and crumble in the blue cheese. Stir until the cream starts to simmer gently.
Whipped cream, 35-45% fat
Blue cheese
Steps 2
5 Mins
Simmer for a few minutes until the sauce reaches a creamy consistency. If it becomes too thick, you can thin it with a bit more cream, and if it's too runny, continue cooking for a few more minutes or add a bit more cheese. Stir occasionally.
Steps 3
2 Mins
Ready to serve!
Här finns det kakor!
Vi använder enhetsidentifierare, så kallade cookies, för att anpassa innehållet och annonserna till användarna,
tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar även sådana identifierare
och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.
Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat
in när du har använt deras tjänster. Du godkänner våra cookies vid fortsatt användande av vår webbplats."