Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
300 | g |
|
4 | dl |
|
7 | dl |
|
1 | msk |
|
4 | st |
Huvudrätter, Spannmål, Middag, Ugnsbaka
|
PANNKAKS-SMET
Blanda till pannkaks-smeten under tiden som fläsket steker i stekpannan. Börja gärna med att smöra en djup ugnsplåt och häll en del av mjölet i denna och skaka runt för att sedan hälla ner det i bunken smeten ska blandas i. Smörad+mjölad plåt bränner inte fast lika lätt.
Blanda mjölet med äggen och hälften av mjölken. Vispa till en jämn smet och häll sedan i resten av mjölken och vispa runt lite till. Häll därefter i pannkaks-smeten i den djupa ugnsplåten och fördela det stekta fläsket jämnt över. Alla fläskbitarna behöver inte vara täckta av smet.
Smör Vetemjöl Ägg Mjölk