Basrecept för att göra äggstanning till en normalstor paj som sedan tar 30-40 minuter att bli lagom fast vid 225 grader C i ugnen.
Matlagningsgrädden går att byta ut mot 50/50 mjölk och vispgrädde eller endast mjölk för en lättare paj.
Tänk på att mängden salt/ peppar beror av vad du väljer att ha för övrig fyllning i pajen!
Knäck äggen i en skål och vispa ihop dem med mjölken/ grädden. Salta och peppra.
Ägg
Matlagningsgrädde, 15% fett
Salt-Peppar
Steg 2
1 Min
Klar att använda!
Här finns det kakor!
Vi använder enhetsidentifierare, så kallade cookies, för att anpassa innehållet och annonserna till användarna,
tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar även sådana identifierare
och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.
Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat
in när du har använt deras tjänster. Du godkänner våra cookies vid fortsatt användande av vår webbplats."