Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
1 | st |
|
30 | g |
|
6 | msk |
|
2 | msk |
|
800 | g |
|
2 | st |
|
4 | st |
|
200 | g |
|
||
|
||
|
3 | st |
Huvudrätter, Fågel, Middag
|
Sätt ugnen på 200 °C. Skär cirka 10 g smör i små tärningar och placera ut under skinnet på kycklingen. Smält resterande smör till det är lätt flytande och blanda ut med 5-8 tsk soja och en liten skvätt olivolja. Pensla blandningen ordentligt över Bjärekycklingen och placera den i mitten på ugnsplåt.
Smör Japansk soya Olivolja
Hacka upp rotfrukterna i lika stora delar och fördela ut vid sidan om kycklingen på plåten. Skiva sidfläsket i små tärningar och blanda ut med rotfrukterna. Ta vitlöksklyftorna (skalet behöver inte avlägsnas) och tryck till med baksidan av en kniv så att klyftorna krossas. Lägg ut på plåten. Salta och peppra lätt och ringla över lite olivolja på rotfrukterna.
Mandelpotatis Rödlök Morot Vitlöksklyfta Sidfläsk Salt Peppar Olivolja