Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
700 | g |
|
5 | msk |
Huvudrätter, Kött, Middag, Grilla
|
Dags för grillning!
Ge gärna köttytan en sista smörjning för att undvika fastbränning, fördela en matsked olja på varje sida med hjälp av skedens undersida så undviker du krydd-klet på fingrarna också.
Grilla kort tid på hög, direkt, grillvärme. Ca 4 minuter per sida är lagom för att skapa en fin yta och samtidigt nå en innertemperatur på strax över 50 grader (53 grader C innertemp). Byt gärna riktning på grillränderna efter halva tiden så får du ett snyggt grillmönster.