Grillen går naturligtvis att använda hela året om och grillad paprika är ett perfekt sätt att använda den. Paprikan får en fantastisk sötma när den grillas och den den grillade paprikan kan antingen ätas som den är eller mixas till en sås med lite olja eller lite mer avancerat som ajvar relish.
Dela paprikan i lagom stora bitar och skär bort stjälken och de vita, beska, delarna.
Grilla 3-4 minuter per sida tills kanterna blir lite svedda
Paprika, röd
Steg 2
2 Min
Klart!
ringla gärna lite olivolja över paprikan vid servering
Olivolja
Här finns det kakor!
Vi använder enhetsidentifierare, så kallade cookies, för att anpassa innehållet och annonserna till användarna,
tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar även sådana identifierare
och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.
Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat
in när du har använt deras tjänster. Du godkänner våra cookies vid fortsatt användande av vår webbplats."