Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
4 | msk |
|
2 | tsk |
|
2 | st |
|
2 | tsk |
|
0.5 | st |
|
0.5 | st |
|
4 | st |
|
8 | st |
|
1 | st |
|
0.5 | st |
Tillbehör, Grönsaker, Middag, Vegansk, Grilla
|
Blanda olja, pressad vitlök, chilipulver och salt i en skål stor nog att även rymma alla grönsakerna.
Dela sedan grönsakerna o svampen i ca. 4 cm stora bitar, det ska inte vara för små bitar.
Blanda runt alltihop i skålen så att oljan kommer runt överallt.
Olivolja Salt Vitlök, klyfta Chilipulver Zucchini Aubergine Champinjoner Sparris Paprika, röd Citron
Tänd grillen och förbered ett grilltråg som har slitsar så att grillsmaken kan komma åt grönsakerna.
Placera grilltråget på grillgallret så att det är riktigt varmt när grönsaksblandningen hälls i.
Grilla sedan ca. 6-10 minuter beroende på grilleffekten, vänd runt med stekspade i tråget flera gånger under tiden.
Grönsakerna ska inte bli för brända, hellre då att några delar i blandnignen får vara lite bleka.