Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
400 | g |
|
2 | st |
|
2 | st |
|
2 | msk |
|
2 | msk |
|
2 | tsk |
|
2 | st |
|
1 | tsk |
|
1 | msk |
|
1 | burk (400 g) |
|
1 | tsk |
|
1 | st |
|
2 | dl |
Huvudrätter, Kött, Middag, Koka
|
Börja med att tärna kött, lök och paprika i ca. 2x2 cm stora bitar.
Hetta upp smöret i en stor gryta på medelhög värme och börja med att steka köttet så att det får en fin yta.
Sänk sedan värmen något och lägg i lök och paprika och stek några minuter.
Strö sedan över salt, peppar, paprikapulver, kummin, vitlök och tomatpuré.
Högrev Gul lök Paprika, grön Smör Salt Peppar Paprikapulver Kummin, hela frön Vitlök, klyfta finhackad Tomatpure