Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
900 | g |
|
||
|
3 | msk |
|
1 | msk |
|
1 | tsk |
Huvudrätter, Kött, Fine dining, Ugnsbaka
|
Sätt ugnen på 125 grader C och värm en stekpanna på hög värme. Stek köttet tillsammans med hälften av smöret tills det får en fin yta runt om. Sänk värmen till medelvärme och lägg i resten av smöret. Krydda med de övriga kryddorna och ös ofta med fettet över köttbiten under några minuter. Lägg sedan över köttet i en ugnsfast form och stick in en stek-termometer så att spetsen kommer så nära mitten av köttbiten som möjligt. Ställ in formen med köttet i mitten av ugnen.
Smör Paprikapulver Timjan, torkad