Koka upp vatten och socker till en varm sockerlag (120 grader C)
Steg 2
5 Min
Vispa upp äggvitan till ett hårt skum i en skål
TIllsätt sedan den varma sockerlagen i en fin stråle under kraftig vispning
När blandningen svalnat är marängen klar
Steg 3
1 Min
Marängsmeten är nu färdig att användas som toppning eller täcke. Fungerar utmärkt att bränna av med gasbrännare.
Håller sig max 1h utan att tappa formen
Här finns det kakor!
Vi använder enhetsidentifierare, så kallade cookies, för att anpassa innehållet och annonserna till användarna,
tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar även sådana identifierare
och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.
Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat
in när du har använt deras tjänster. Du godkänner våra cookies vid fortsatt användande av vår webbplats."