Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
4 | st |
|
2 | st |
|
1 | knippe |
|
2 | tsk |
|
1 | tsk |
|
1 | st |
|
4 | msk |
Förrätter, Grönsaker, Vegansk, Grilla
|
Börja med att hacka tomaterna i ca. 1 cm stora bitar. Salta lätt och låt gärna tomathacket rinna av ca. 15 minuter i en sil så blir det inte så blaskigt när blandningen senare läggs på det grillade brödet.
Skiva surdegsbrödet i lagom stora skivor, antingen en hel skiva per person eller en halv om det är för stora skivor.
Den här delen kan förberedas i god tid.
Tomat Surdegsbröd, skiva Salt
Grilla brödskivorna på grillen så att de får en lagom rostad yta med fina grillränder. Kontrollera ofta och vänd brödet flera gånger, det grillas klart på totalt ca. 3-5 minuter beroende på grillvärmen.
Alternativt kan brödet rostas i ugnen på 250 grader C eller i en brödrost.
Lägg upp brödet på ett fat när det är färdig-grillat.
Surdegsbröd, skiva