Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
2 | st |
|
||
|
Huvudrätter, Fågel, Steka
|
Börja med att förvärma ugnen på 160 grader C.
Snitta skinnsidan av ankbröstet i ett rutmönster, precis in till det rödare köttet. Salta och peppra.
Lägg i en kall stekpanna och värm på medelhög-hög värme. Stek skinnsidan ca. 5 minuter så att den blir lite krispig och vänd sedan ankbröstet och stek andra sidan några minuter. Lägg sedan över ankbrösten i en ungsfast form, spara fettet i stekpannan. Stick in en stektermometer på tjockaste stället.
Ankbröst Salt Peppar