Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
1 | msk |
|
||
|
300 | g |
|
4 | st |
|
1 | st, liten |
|
2 | st |
|
1 | liter |
|
||
|
4 | msk |
|
4 | dl |
|
1 | st, liten |
|
2 | stjälkar |
|
1 | st |
|
2 | st |
|
1 | msk |
|
3 | msk |
|
2 | msk |
|
||
|
Huvudrätter, Fisk, Middag, Koka
|
Koka upp fiskbuljongen
Skala potatis & kålrot, dela i tärningar (potatisen i större tärningar för att ge dem samma koktid).
Skala och skiva vitlök, stjälkselleri, fänkål & spetspaprika. Spara fänkålsdillen i ett glas med kallt vatten, till garnering på slutet.
Fiskbuljong, tärning Vatten Potatis, fast Kålrot Fänkål Stjälkselleri Spetspaprika, röd Vitlök, klyfta
Ställ en stor kastrull/ gryta med oliv- och rapsolja på medelvärme.
Pressa i vitlöken och fräs i oljan en kort stund. Tillsätt grönsaker & rotfrukter, låt svettas en stund.
Tillsätt fiskbuljongen, vitt vin, hummerfonden, honungen, citronjuicen och matlagningsgrädden.
Olivolja, extra virgin Rapsolja Vitt vin Hummerfond Honung, flytande Citronjuice Vitlök, klyfta Matlagningsgrädde, 15% fett