Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
2 | st |
|
1 | st |
|
2 | msk |
|
1 | tsk |
|
Förrätter, Grönsaker, Vegetariskt, Koka
|
Börja med att värma vatten i en kastrull, stor nog att rymma kronärtskockorna liggande på botten. Salta kokvattnet väl.
Bryt av stjälken på kronärtskockan så att trådarna följer med ut. Fortsätt sedan med att skära av toppen på kronärtskockan och om du vill vara riktigt ordentlig så klipp även av de lite vassa spetsarna på de gröna blad som är kvar på sidorna.
Dela en citron och droppa på lite saft i alla snittytor så blir de inte missfärgade.
Kronärtskocka Citron Salt
Klart! Servera varma tillsammans med citronklyftor och smör med flingsalt.
Ät nederdelen av de stora gröna bladen och när du kommit in till mitten tar du bort allt hårigt med en sked och äter sedan kronätskocksbotten för sig. Kronärtskocksbotten är den mjukare botten utan kronbladen.
Citron Smör Flingsalt