Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
500 | g |
|
140 | g |
|
4 | msk |
|
1 | msk |
|
2 | dl |
|
1 | st |
|
1 | tsk |
|
||
|
0.5 | st |
|
1 | dl |
|
1 | dl |
|
1 | tsk |
Huvudrätter, Kött, Middag, Husmankost, Ugnsbaka
|
Värm ugnen till 200 grader C.
Blanda ströbröd, potatismjöl och mjölk. Låt svälla ca. 10 minuter.
Ta fram resten av ingredienserna under tiden samt smörj en bakform med smör och klä den med bacon enligt bilden. Det går även att lägga ut bacon på en skärbräda och sedan forma en limpa på frihand om du inte har en bakform.
Ströbröd Potatismjöl Mjölk Bacon Smör
Blanda ner ägg, salt, peppar, riven lök och eventuell torkad svamp i ströbrödsblandningen. Tillsätt köttfärsen och blanda allt till en jämn smet, avsluta med att fördela oliverna. Lägg smeten i formen och vik runt bacon-skivorna snyggt.
Köttfärs Ägg Salt Svartpeppar Lök, gul Oliver Trattkantarell, torkad