Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
2 | msk |
|
2 | st, i bitar |
|
2 | msk |
|
1 | st, skivad |
|
4 | hackade |
|
1 | msk |
|
2 | msk |
|
1 | msk |
|
1 | tsk |
|
2 | st, tärningar |
|
4 | st, skivade |
|
1 | st, i bitar |
|
2 | dl |
|
8 | dl |
|
3 | dl |
|
3 | st |
|
2 | msk |
|
2 | dl |
|
2.5 | dl |
|
1 | fpk |
|
Huvudrätter, Fågel, Middag, Koka
|
Hetta upp en gryta med smör. Fräs gul lök, vitlök & chili flakes mjukt. Ner med de torra kryddorna och fräs ytterligare någon minut, därefter tomatpurén som får fräsa igen ngn minut.
Vänd sedan i kycklingbitarna, höj värmen och låt få färg. Vänd ner resten av grönsakerna & häll på vinet. Låt vinet koka bort och häll sedan på vatten, grädde, & kycklingbuljongtärningar.
Smör Lök, gul Vitlök, klyfta Chili-flakes Curry Paprikapulver Kycklingfile Sötpotatis Spetspaprika, röd Morot Vitt vin Vatten Grädde Kycklingbuljong, tärning