Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
1 | msk |
|
1 | tsk |
|
500 | g, i munsbitar |
|
2 | msk |
|
4 | cm |
|
1 | dl |
|
280 | g |
|
1 | msk |
|
1 | msk |
|
1 | st |
|
2 | msk |
|
3 | st |
|
4 | dl, frysta lr färska |
|
2 | st, vispade |
|
2 | dl |
|
1 | dl |
|
1 | dl |
|
2 | st |
|
valfritt | |
|
||
|
Huvudrätter, Kött, Middag, Sydostasien, Woka
|
Hetta upp en wokpanna och fräs rödlök, vitlök, ingefära & chili i sesamolja + rapsolja.
Tillsätt dina frysta eller färska grönsaker, woka eller stek i 1-2 min på hög värme.
Gör plats i pannan och stek ägget under omrörning.
Klipp nudlarna grovt, tillsätt dem och woksåsen. Rör om hastigt tills allt är varmt.
Blanda i grovt hackade jordnötter, lime & koriander. Smaka av med salt & peppar.
Rödlök Vitlök, klyfta pressad Chili-flakes Rapsolja Sesamolja Grönsaker Ägg Woksås Jordnötter, hackade Lime Koriander, färsk finhackad Salt Peppar Ingefära, finhackad