Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
Ikväll gjorde sambon middag. Hennes specialitet är pajer. Pajer av alla dess slag, ikväll var inget undantag. Denna med äggstanning gick som vanligt inte av för hackor!
Servera gärna med en fräsch sallad! Titta gärna in på mina andra recept på Instagram.
|
Jag lagar mat för
|
125 | g |
|
3 | dl |
|
2 | msk |
|
250 | g |
|
350 | g |
|
5 | st |
|
3 | dl |
|
140 | g |
|
||
|
Huvudrätter, , Middag, Ugnsbaka
|
FYLLNING
Skär kasslern och broccolin i små bitar. Koka broccolin 1 min i lättsaltat vatten. Låt rinna av.
Nagga pajskalet med en gaffel och förgrädda det i mitten av ugnen 10 min.
Vispa ihop ägg, grädde, smaka av med salt och peppar.
Fördela broccolin & kasslern i det förgräddade pajskalet och smula över ädelosten. Häll över äggstanningen.
Broccoli Ägg Matlagningsgrädde, 15% fett Kassler Ädelost Salt Svartpeppar