Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
500 | g |
|
1 | st |
|
1 | st |
|
2 | st |
|
2 | msk |
|
1 | st |
|
1 | msk |
|
1 | tsk |
|
1 | tsk |
|
1 | knippe |
|
||
|
Huvudrätter, Kött, Middag, Steka
|
Fördela färsen i matberedaren/ en skål. Finhacka persilja, gul lök & chili. pressa i vitlöken & tillsätt sedan övriga ingredienser. Kör ihop till en hanterbar smet. Tillsätt mer grädde om den känns för torr och mer ströbröd om den känns för kladdig. Smaka av färsen med salt- och peppar.
Forma biffar, ca. 70-90 g/st.
Blandfärs 50/50 Lök, gul Chili, röd Vitlök, klyfta Grädde Ägg Ströbröd Paprikapulver Dijon-senap Persilja Salt-Peppar