Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
1 | msk |
|
2 | st |
|
1 | näve |
|
3 | dl |
|
1 | tsk |
|
0.5 | tsk |
|
200 | g |
Huvudrätter, Pasta, Middag, Europa, Vegetariskt, Koka, I säsong- Höst
|
Låt såsen koka upp och sedan sjuda ca. 10 minuter så att svampen hinner suga upp grädde och såsen tjocknar något.
Lägg i pastan och låt den koka under tiden som såsen blir klar.
Skulle svampsåsen bli för rinnig kan den koka lite längre och skulle den blir stabbig går det att fylla på med pastavatten eller lite mer grädde.
Pasta, Tagliatelle