Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
||
|
||
|
1.2 | kg |
|
1 | st |
|
2 | st |
|
4 | st |
|
1 | st |
|
1 | tsk, smörja formen |
|
1.2 | kg |
Huvudrätter, Kött, Ugnsbaka
|
Början gärna med att ta fram porchettan och lägg den i rumstemperatur ca. 60 min före du börjar tillaga den om du kommer ihåg det.
Förvärm ugnen på 125 grader C och fprtsätt sedan med att skölja, skala och dela grönsakerna i lagom stora delar.
Smörj en ugnsfast form smöret och lägg i alla grönsakerna i botten av formen.
Porchetta, färdig-preparerad Spetskål Palsternacka Morot Paprika, röd Salt Peppar Smör Peppar