Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
1 | kg |
|
1 | msk |
|
1 | msk |
|
1 | msk |
|
1 | tsk |
|
1 | tsk |
|
1 | st |
|
4 | st |
|
400 | g |
|
2 | msk |
Huvudrätter, Kött, Middag, Nordamerika, Ugnsbaka
|
Dags för långkok, sätt ugnen på 125 grader och en stekgryta på medelvärme på spisen.
Stek köttet runt om i stekgrytan så att det får en fin stekyta. Skala och dela lökarna grovt under tiden samt förbered tomatkrossen.
Plocka upp köttet när det fått en fin yta och ställ det åt sidan. Ta bort grytan från värmen och häll i tomatkrossen och den delade löken. Placera sedan köttet ovanpå tomat-lök-blandningen.
Matolja Tomatkross Vitlök, klyfta Lök, gul
Sätt på grytlocket och placera grytan i mitten av ugnen. Kontrollera så att grytan inte blir för torr någon gång under stektiden och fyll eventuellt på med vatten.
125 grader ugnstemperaturen ger en tillagningstid på ca. 5h. 100 grader tar ca 8-10h (över natten) och med 150 grader är köttet klart på ca. 3h.