Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
Risgrynsgröt har en otrevlig förmåga att alltid bränna fast i botten när den görs på spis. I det här receptet görs risgrynsgröten i ugnen med lock och det minskar risken att den bränner fast på sidorna i grytan den görs i.
Blir gröten för fast kan den spädas med mera mjölk före servering och blir den för lös kan den stå att svälla en stund till.
|
Jag lagar mat för
|
2.5 | dl |
|
1 | liter |
|
4 | dl |
|
1 | tsk |
|
1 | msk |
|
25 | g |
|
1 | st |
Huvudrätter, Spannmål, Frukost, Julmat, Vegetariskt, Ugnsbaka
|