Risnudlar görs av rismjöl och tillagas bäst genom att blötlägga dem i hett vatten npgra minuter. De blir lätt överkokta och eftersom de innehåller mycket stärkelse klibbar de ihop lätt så skölj dem gärna i kallt vatten för att både bli av med stärkelsen och att avbryta tillagningen. Värm sedan nudlarna direkt före servering till wok eller soppa alternativt ät dem kalla i en sallad. RIsnudlar är
Börja med att värma vatten tills det kokar i en kastrull.
Ta bort kastrullen från värmen när vattnet kokat upp och lägg i knytena med risnudlar. Vanligtvis förpackas risnudlar i knyten som är lagom för en portion.
Risnudlar
Steg 2
3 Min
Blötlägg risnudlarna ca. 3 minuter i det varma vattnet under lock.
Skölj sedan nudlarna direkt i kallt vatten för att minska risken att de klibbar ihop för mycket.
Steg 3
2 Min
Klart!
Värm nudlarna i wok eller soppa alternativt är dem kalla i en nudelssallad.
Här finns det kakor!
Vi använder enhetsidentifierare, så kallade cookies, för att anpassa innehållet och annonserna till användarna,
tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar även sådana identifierare
och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.
Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat
in när du har använt deras tjänster. Du godkänner våra cookies vid fortsatt användande av vår webbplats."