Rostade solrosfrön funkar så bra till topping på mat som olika vegetariska rätter eller som snacks. Solrosfröna bidrar med både nötig smak och god crunch, så enkelt att prova! Rostade solrosfrön håller flera veckor i lufttät burk innan de börjar tappa smak. Lika bra att rosta nya frön eftersom det är så enkelt!
Värm en torr stekpanna på medeltemperatur och häll i solrosfröna i pannan.
Solrosfrön
Steg 2
5 Min
Kolla stekpannan och blanda runt solrosfröna lite då och då.
När den nötiga doften börjar sprida sig och fröna mörknar en aning är de klara, brukar ta ca. 5 minuter beroende på hur varm stekpannan är. Fröna ska inte brännas, då är det bara att börja om!
Steg 3
2 Min
Klart!
Salta eventuellt en aning på de varma solrosfröna om de ska användas som snacks.
Här finns det kakor!
Vi använder enhetsidentifierare, så kallade cookies, för att anpassa innehållet och annonserna till användarna,
tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar även sådana identifierare
och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.
Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat
in när du har använt deras tjänster. Du godkänner våra cookies vid fortsatt användande av vår webbplats."