Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
1 | kruka |
|
1 | knippe |
|
1 | st |
|
1 | msk |
|
1 | knippe |
|
2 | filéer |
|
1 | dl |
|
1 | tsk |
|
||
|
Såser, Grönsaker, Raw
|
Börja med att hacka de gröna bladen fint tillsammans med vitlöken. Lägg i en skål
Fortsätt sedan med att finhacka sardeller och kapris och lägg i skålen tillsammans med de gröna bladen.
Tillsätt hälften av olivoljan och blanda runt ordentligt, tillsätt eventuellt mer så att såsen får fin konsistens.
Smaka av med citronsaft, salt och svartpeppar.
Basilika, färsk Ruccola sallad Persilja Vitlök, klyfta Kapris Sardeller Olivolja Citron, pressad saft Havssalt Svartpeppar, nymald