Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
4 | skivor |
|
1.5 | dl |
|
0.5 | dl |
|
2 | msk |
|
2 | st |
|
2 | st |
|
1 | frp |
|
1 | st |
|
1 | näve |
|
Huvudrätter, , Lunch
|
Börja med att blanda ihop dillsåsen med crème fraîche, majonnäs och dill. Smaka av med peppar och lite salt, sillen tillför också sälta!
Skiva potatis, hårdkokta ägg och rödlöken (även den gröna blasten om du har färsk rödlök som på bilderna).
Creme fraiche Majonnäs Dill, finhackad Salt-Peppar Potatis, kokt Ägg, hårdkokt Rödlök
Börja monteringen med att lägga upp brödskivor på en tallrik och bred på ett lager dillsås.
Grunda sedan med sallad och varva därefter potatis, ägg och till sist matjessill med några klickar dillsås på varje lager.
Avsluta med extra dillsås samt sprid löken över mackan.
Rågbröd, mörkt Matjessill Salladsmix