Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
1 | dl |
|
2 | st |
|
600 | g |
|
2 | dl |
|
2 | msk |
|
4 | msk |
Huvudrätter, Kött, Middag, LCHF, Steka
|
Knäck äggen i en tallrik och vispa runt till en jämn smet, mät upp vetemjöl och ströbröd och lägg upp på varsin tallrik inför paneringen.
Värm en stor stekpanna på medelvärme och lägg i hälften av smöret och matoljan.
Banka ut schnitzlarna ordentligt på en skärbräda med en klubba, brödkavel eller annat lämpligt. Ju tunnare desto bättre!
Prova gärna att lägga schnitzlarna mellan två bakplåtspapper så är det enklare att banka ut dem.
Skink-schnitzel Vetemjöl Ägg Ströbröd Smör Matolja
Förvärm gärna ugnen på 70-75 grader C så kan du varmhålla schnitzlarna så att alla är varma vid serveringen.
Stek ca. 3 minuter per sida till en fin, gyllenbrun, yta.
Upprepa för varje schnizel och varmhåll de färdigstekta schnitzlarna på ett varmt fat i ugnen tills det är dags för servering.