Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
250 | g |
|
2 | dl |
|
1 | st |
|
1 | tsk (frivilligt) |
Snacks, aptitretare, Spannmål, Ugnsbaka
|
Börja med att sätta ugnen på 200 grader C varmluft eller 225 grader utan varmluft.
Ta fram smördegsarket och dela det i två lika stora delar.
Fördela det mesta av osten på den ena halvan och lägg den andra halvan över, kavla ihop så gott det går.
Dela i ca. 2 cm breda remsor med antingen kniv eller sporre.
Smördeg, färdig Västerbottenost, riven