Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
0.5 | st |
|
1 | msk |
|
0.5 | tsk |
|
1 | msk |
|
0.5 | dl |
|
0.5 | tsk |
|
1 | msk |
Tillbehör, Grönsaker, Middag, Syra/ Pickla
|
Börja med att blanda vatten, ättiksprit, socker, salt, grovkrissad vitpeppar och persilja i en skål. Rör runt tills sockret löst upp sig och ställ åt sidan.
Skiva gurkan tunt med en osthyvel, lägg sedan gurkan i en burk och häll över lagen. Sätt på ett lock och blanda/ skaka runt försiktigt så att inte skivorna går sönder. Det gör inget om inte lagen täcker gurkskivorna helt.
Vatten Ättiksprit (12%) Socker Salt Vitpeppar Persilja Gurka