Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
1 | dl, riven |
|
200 | g |
|
4 | msk |
|
4 | msk |
|
5 | st |
|
||
|
3 | st |
|
200 | g |
|
1 | knippe |
Huvudrätter, Pasta, Middag
|
När spagettin är al dente så häll över pastan tillsammans med pastavatten till stekpannan.
Stäng av värmen. (Detta är viktigt för annars kommer det bli äggröra när du tillsätter äggblandningen.)
Ringla över olivoljan.
Häll på äggblandningen och se till att allt blandas väl.
Lägg upp med en äggula & garnera med persilja, den kvarvarande pecorino & massor med grovmalen svartpeppar!
Pastavatten Olivolja Svartpeppar, grovmalen Persilja