Chorizo är en spansk korv, ofta ganska kryddstark och med röd färg från paprikakrydda. Stekt chorizo är snabbfixad mat och den kan även stkas och sedan skivas i t ex en pastasallad.
Värm en stekpanna på medelvärme och lägg i chorizon tillsammans med stekfett, t ex matolja.
Vänd korven ibland och stek tills den har fått fin färg på båda sidorna, ca 10 minuter totalt
Chorizo
Matolja
Steg 2
2 Min
Färdig att servera!
Här finns det kakor!
Vi använder enhetsidentifierare, så kallade cookies, för att anpassa innehållet och annonserna till användarna,
tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar även sådana identifierare
och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.
Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat
in när du har använt deras tjänster. Du godkänner våra cookies vid fortsatt användande av vår webbplats."